середу, 17 серпня 2011 р.

Стартує наш проект...

  В народі кажуть:"Всякому овочу свій час". Саме золота осінь несе нам свої смачні дарунки - овочі. У вересні 2011 року плануємо розпочати творчий проект для учнів 2 класів Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату "Смачні овочі для нас - вірні друзі повсякчас!"
   З самого раннього дитинства  батьки дбайливо піклуються про наше здоров'я. Одним із важливих чинників його збереження є раціональне харчування і воно неможливе без  овочів.  Щоб їх любити , треба про них багато знати. Чому саме овочі? Звідки вони та яке їх значення в нашому житті? Дитині цікаво, звідки взялися в її тарілці морква, буряк, капуста, огірки, помідори та інші подібні продукти? Треба розказати їй, як вони ростуть, показати картинки, прочитати "овочеві" казки або скласти захоплюючі історії про мешканців грядок разом з дітьми, змайструвати овочеві поробки. На ці питання ми будемо шукати відповідь реалізуючи наш проект.  
   Сподіваємося, що це буде цікава розповідь і копітка пошукова робота, весела розвага та чудова майстерня для маленьких допитливих дослідників. Він познайомить кожного з неповторним світом овочів, розкриє їх етимологічну сторінку  та важливе значення в   харчуванні людини. Бо овочі - це великий потенціал вуглеводів, що є головним джерелом енергії для нашої життєдіяльності та немалий запас білків - будівельний матеріал для організму людини. 

2 коментарі:

  1. Чудовий дизайн блогу! Бажаю успіхів та натхнення Вашому проекту!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за підтримку.Намагаюся вчитися,Ваші роботи мені дуже допомагають.

    ВідповістиВидалити